Endelig ferie

Geir Bodin/ juni 30, 2014/ Uncategorized, Verditjenester/ 0 comments

De bedriftene som vi har sentralbordet for har alltid åpent hele sommeren. Da blir alle nye bestillinger og kundene godt ivaretatt for en lav kostnad. Det er mye billigere enn å  ansette egen sommervikar.

bilde4

Ferien kommer like brått hver sommer! Fellesferien starter fra og med mandag 7. juli til og med fredag 25. juli. (Som i praksis for de fleste vil bety etter arbeidstid fredag 4. juli til og med søndag 27. juli.) Det er viktig å merke seg at tidspunktet for Fellesferien er kun ment som en anbefaling. De senere år har flere og flere Norske bedrifter valgt andre tidspunkt og/eller latt de ansatte ta ferie til ulike tidspunkt for å kunne tilby varer og tjenester hele sommeren.
Kilde: http://overnattingnorge.no/fellesferie/#ixzz367YnkQVa

Nå har vi fått oppdatert ferieliste fra alle kunder som vi svarer for i sommerferien. Da kan de trygt sette sine kontortelefoner til oss, og de vil ikke bli forstyrret i sin ferie, når batteriene skal lades og familielivet pleies.

Vi gleder oss hvert år med økt lønnsomhet for alle våre kunder.

Ta gjerne kontakt dersom du trenger oss! Vi har fortsatt ledig kapasitet

Feil: Kontaktskjema ikke funnet.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*