Hva koster en sentralbordtjeneste?

Geir Bodin/ mars 5, 2014/ Uncategorized, Verditjenester/ 0 comments

Snakket med en bedrift som hadde ansatt en person som det viste seg at ikke passet så godt til å være sentralbordbetjent allikevel. Nå skulle de finne en annen arbeidsoppgave for henne, og ville at vi skulle betjene sentralbordet for de isteden. De ble positivt overasket over hvor billig løsningen vår var. Gjennomsnittlig vil de betale kr 10.000,- pr måned for tjenesten fra oss. Dette er naturligvis vesentlig billigere enn å ha en egen ansatt til å betjene sentralbordet. Hyggelig for oss og like hyggelig for denne kunden. Da blir det skikkelig hyggelig å levere sentralbordtjenesten!

We4you ordretelefon

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*