Bruker du outlook kalenderen, men kollegaene dine vet allikevel ikke hvor du er?

Geir Bodin/ desember 16, 2013/ Uncategorized, Verditjenester/ 0 comments

Vi har blitt flinkere til å bruke elektroniske kalendere her i landet. Den er jo bedre til å varsle om møtene og avtalene som du gjør, enn papirutgaven. Det er også nå veldig mye enklere å lese den og gjøre endringer på den, fra der du er. Det har mobilteknologien sørget for. Du har avtalene dine med deg hvor enn du er, så lenge som at du har husket å ta med mobiltelefonen. Det vi kanskje ikke har blitt så flinke til enda er å dele denne kalenderen med andre kollegaer, og kollegaene er kanskje heller ikke så flinke til å lese andres kalendere, før de prøver å få tak i deg, eller overfører en samtale til deg. Dette finnes det nå en automatisk løsning på, som gjør at du slipper å huske på å styre telefoner og oppdatere systemer hele tiden. Du kan la kalenderen være den som styrer innkommende til telefonen, og du får også innsyn til dine kollegaer. Har du en sentralbordtjeneste, slik som våre kunder har, så kan sentralbordet ha hele innsynet, og du lar telefonen automatisk gå til dette. Da sparer du tid og kundene dine vet alltid beskjed!

We4you ordretelefon

Ta kontakt så hjelper vi til med å sette det i system!

Feil: Kontaktskjema ikke funnet.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*