Den korteste veien fra kampanje til bestilling

Geir Bodin/ november 8, 2013/ Uncategorized, Verditjenester/ 0 comments

En av våre kunder leverer trygghetsalarmer, fallsensorer og GPS sporing. Dette er gode hjelpemidler når uhellet er ute. De ønsker å spre budskapet om disse gode produktene gjennom annonser og en markedskampanje på nett og i aviser. Dette er jo annonser som koster penger, og de ønsker selvfølgelig flest mulig bestillinger. Derfor har de også lagt inn et eget telefonnummer for annonsen som sentralbordet hos oss vil besvare, og informere mer om. Alle bestillinger blir notert og levert. På den måten gjøres veien kort fra informasjon og til handling fra interesserte kjøpere. Da blir alle  fornøyde!

svartjeneste

 

 

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*